هیئت بدون رسانه همانند جنگ بدون سلاح است
یکی از مهم ترین عوامل تأثیرگذار در هیئت های مذهبی که موجب حرکت بهتر و جذب بیشتر مردم به برنامه های هیئت می شود ، رسانه است.
دنیای امروز با قبل بسیار تغییر کرده و زندگی بدون رسانه ، جنگ بدون سلاح است. هیئت های مذهبی باید از ابزار رسانه ، بهترین و بیشترین استفاده را ببرند و از فرصت به دست آمده ، نهایت بهره برداری معنوی را داشته باشند.
سواد رسانه ای نیز همانند متخصصین نظامی است که هرکدام در رسته ای حرفه ای هستند و آنان که حرفه ای نیستند صرفاً به عنوان پیاده نظام یا سرباز مشغول خدمت می شوند و این انتخاب با خود افراد است که تمایل دارند سردار یا سرباز این جنگ باشند. اگر چه سرباز یا پیاده نظام نیز احتیاج به آموزش دارد و اگر سربازی نوع گرفتن اسلحه در دست را آموزش نبیند، استفاده از آن و دفاع از خود را یاد نخواهد گرفت، آن وقت هم به خودش و هم به دیگران لطمه خواهد زد. دقیقاً همانند افرادی که در هیئت هستند اما از سواد رسانه ای بهره ای نبرده اند.
فضای مجازی و سواد رسانه ای، امروز از ملزومات هیئت است و هر هیئت بایستی یک مسئول فضای مجازی هم در شورای اندیشه ورز خود داشته باشد.
امروز بسیاری از حملات دشمنان از سوی فضای مجازی است و اگر قدرت تشخیص در بین هیئتی های عزیز وجود نداشته باشد، ممکن است مسیر را گم کنند و راه را از بیراه تشخیص ندهند.
امروز هیئت فقط پرچم و علم نیست چون تمام برنامه های آن از تبلیغات تا محتوا در فضای مجازی به سرعت در حال نشر است بدون آنکه ما از سرعت آن خبری داشته باشیم.
مداح، علمدار، پیشکسوت، سخنران و ... در هیئت باید دارای سواد رسانه ای و آشنا به فضای مجازی باشند زیرا عصر ما، عصر ارتباطات، رسانه و فضای مجازی است.
دیگر هیئت، مخاطبین مستمع در هیئت ندارد بلکه دنیایی از مخاطبین را در پیش رو دارد. اگر هیئتی بتواند در این زمینه موفق عمل کند آن وقت در فضای مجازی یک حسینیه ده ها هزار نفری را خواهد داشت و اگر هم قادر به استفاده از فضای مجازی و آشنا به دنیای رسانه نباشد همان حاضرین را هم نخواهد داشت. بنابراین یکی از اصلی ترین و پراهمیت ترین مباحث و موضوعات در هیئت، آشنایی به رسانه و فضای مجازی است تا بتوانیم درجنگ نرم هم پیروز و سربلند باشیم.